Tri dana do koncerta Ritma nereda u Novom Sadu!

Kao što smo najavili, novosadski pank sastav Ritam nereda proslaviće 30 godina rada benda 18. novembra, koncertom u novosadskom klubu The Quarter.
Ono na šta je Ritam nereda navikao svoju publiku jeste vrhunska produkcija koncerta, za koju će i ovaj put biti zadužen Studio Berar koji će ponovo klub Quarter pretvoriti u pravi koncertni prostor, kakav niste navikli da vidite u Novom Sadu.
Na bini će im se pridružiti bendovi Putrid Blood, Gomila nesklada i Proleće, a kako saznajemo, tokom nastupa benda Ritam nereda možete očekivati i specijalnog gosta.
Bend Putrid Blood iza sebe ima mnogo nastupa i album Absolute Profit koji je pokupio sve pozitivne kritike, a uskoro ćete moći da čujete i nove numere jer je bend već najavio singlove koji će uslediti pred izdavanje drugog studijskog albuma.
Sastav Gomila nesklada iz Nikšića će se po prvi put predstaviti novosadskoj pubici, koja će imati prilike da vidi jedan vrlo moderan metal bend. Gomila nesklada će u narednom periodu predstaviti svoj prvenac putem izdavačke kuće Nocturne Media.
Nakon male stagnacije, novosadski punk sastav Proleće se vraća na binu ekskluzivnim nastupom, kao specijalni gosti bendu Ritam nereda. Fekiju i ekipi se na bas gitari pridružio Smuk iz benda Zbogom Brus Li i u tom sastavu bend će nastaviti da radi i posle ovog koncerta.
Ulaznice, koje su puštene u predprodaju, možete kupiti u Shamrock Baru u Novom Sadu, u Mungos Shopu, kao i u sistemu GigsTixa, po ceni od 800 dinara. Koliko saznajemo, ulaznica je ostalo malo tako da vam toplo savetujemo da svoju nabavite na vreme. Ukoliko ostane ulaznica, na dan koncerta će stajati 1200 dinara.
IMG_3826-(Copy) (Copy)