Testament prvo ime Arsenala 09!

Američke treš metal legende Testament prvo su poznato ime Arsenal festa 09, koji će biti održan 19, 20, 21. i 22. juna 2019. godine u Kragujevcu.
Arsenal 09 je prvo izdanje festivala koje će trajati četiri dana, umesto dosadašnja tri dana, a Testament, poznat po metal hitovima kao što su More Than Meets The Eye, Native Blood, Return To Serenity ili The Pale King, nastupa prve večeri, 19. juna, na Main Stage-u.
Jedan od najpoznatijih i najuticajnijih američkih treš metal bendova Testament već preko tri decenije konsistentno isporučuje neukaljan, nesputan i nesalomiv metal u njegovom najčistijem obliku, bez kompromisa ili bilo kakvog znaka usporavanja, na nizu kultnih albuma.
Pevač Čak Bili ističe da kod Testament-a, od početka do danas, važi načelo pravo u glavuNa Testament gledam isto kao i kad smo počinjali. Srećan sam što ovo radimo preko 30 godina. Mnogo nam to znači. I jednostavno nastavljamo ovako i dalje, kaže Čak Bili.
Komplet ulaznica za sva četiri dana košta 1800 dinara tokom prednovogodišnje pretprodaje, koja počinje od 7. decembra i traje do 31. decembra, preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u Da Gama travel-u (Višnjićeva 3).
FOTO Gene Ambo
FOTO Gene Ambo