Superego objavili novi singl i spot!

Pančevački pop/rock sastav Superego predstavio je četvrti singl, numeru Produktivan dan, za koju je realizovan i video spot.

Pesma Produktivan dan govori o onoj najsnažnijoj ljubavi prema nekome. O ljubavi zbog koje ne možeš da jedeš, spavaš ili ustaneš iz kreveta, o ljubavi koja ti struji kroz celo telo. I, kako pesma kaže Pogled da ti dam, biće produktivan dan, dovoljan je samo jedan pogled na osobu koju voliš kako bi učinio da bezvoljan postane produktivan dan. Odlučili smo da prikažemo kompilaciju amaterskih video snimaka svojih prijatelja, članova porodica i ljudi dobre volje širom sveta kako plešu i šalju pozitivnu energiju. Od Beograda do Viktorijinih vodopada, od Inđije do Tanzanije, u spotu ćete videti vesele, razigrane i nasmejane ljude kako plesom šire ljubav i sreću, poručuju članovi benda.

Superego je autorski bend koji je nastao u februaru 2017. godine. Na njihov zvuk najviše su uticali strani bendovi kao što su Kings of Leon, Black Keys, Arctic Monkeys, The Killers, Green Day, U2, Blink 182, Matchbox 20, Foo Fighters i drugi. Iako su im uzori bendovi koji pevaju na engleskom jeziku, odlučili su se da njihovi tekstovi budu na srpskom jer se na taj način mogu više približiti domaćoj publici i preneti emocije koje pesme nose. Tekstovi govore o ljubavi, poletu, druženju, sreći i ljudima koji ih okružuju, ali i o tugi, samoći, beznađu i nemoći, to jest o svemu sa čime se susreće mladi čovek današnjice. Do sada su napisali 14 autorskih pesama i objavili tri singla, a najsvežiji je spot za pesmu Sutra.