Subeeranje na Beer Gardenu!

Već četvrti u nizu, Beer garden ove godine dobija novo obličje. Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centraBeer Garden by SubBeerni centar. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, u prirodnom hladu šume, i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat muzički program. Otvaranje je planirano za četvrtak 28. jun uz bend Dea Dia, a prvi veći koncert nas očekuje u petak, 29. juna. Planirano radno vreme je svakog dana od 15 časova do jedan, dok će petkom i subotom Beer Garden raditi produženo, do dva sata posle ponoći.

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od sto hiljada ljudi koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim koncertima. I ove godine su posetioci dobrodošli i tokom dana da uživaju u hladu topola i breza u nizu zanimljivih kulturnih i zabavnih sadržaja. Beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima ove godine donosi mnoštvo iznenađenja i noviteta o kojima će uskoro biti više informacija.

Podsećamo da je SubBeerni centar otvoren je u Cetinjskoj 15 krajem prošle godine, kao pivnica po uzoru na svetske metropole, a za samo šest meseci postao je žarište za brojna kulturna dešavanja sa akcentom na koncertima.

IMG_7236-(Copy)