Slonz predgrupa Škrticama u Domu omladine Beograda!

Supergrupa Škrtice održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, gde će pre njih nastupiti andergraund rokeri Slonz, koji su se regionalno pročuli nedavnim osvajanjem nagrade za najbolji sastav na uticajnom Demofestu u Banja Luci.

Cenimo Škrtice, obožavaoci smo i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu, poručuju članovi grupe Slonz.

Šabački sastav Slonz muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja, koji su ostavili trag na njih, do apstraktnih priča sa jakom suštinom, a od dosadašnjih nastupa pored Demofesta (najbolji demo-bend i gitarista), ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale Bunt rok mastersa 2017, kao i ovog oktobra Velika rok eksplozija u Zagrebu.

Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1000 dinara, a ulaznice možete nabaviti putem prodajne mreže Eventim.