Sides predstavili novi singl i spot!

Beogradski djent/metalcore sastav Sides predstavio je svoj novi, četvrti po redu singl, koji nosi naziv Quiet Soul, koji je ujedno i ekranizovan.
Sides je beogradski bend osnovan 2015 godine. Iza sebe ima 4 singla, zajedno sa poslednjim pod nazivom Quiet Soul. Bend je bio na pauzi malo više od godinu dana dana zbog bubnjarevog zdravstvenog stanja koje je sada stabilisano i za to vreme je spremao i završio pesme za svoj sledeći EP, koji su počeli da snimaju.
Bend čini pet drugara koji sve što rade gledaju kao drugarsku priču i upravo zbog toga, bubnjar nikada nije zamenjen. Sve ih na okupu drži stvaranje i kreativnost, kao i to da budu deo nečeg što može da utiče pozitivno na ljudsku svest.
Vizija benda je da svoj zvuk prošire i da pokušaju da ljudima prenesu emociju kako melodijama, tako i tekstovima koji su za njih jako bitni. Osim toga, Sides je uvek bio i ostaće tvrđi bend. Ovaj bend čine ljudi koji imaju već dosta iskustva iza sebe svirajući u bendovima Deadrise, Violent Chapter, End Of The Hunt, Blankfile, Virtue of The Vicious.