Sickter objavio prvi singl i spot!

Alternativni rok bend iz Negotina, Sickter, objavio je prvi singl koji nosi naziv Ja sam se zajeb’o, a koji ujedno prati i spot.

Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017. godine u Negotinu, spajanjem tri individualca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu naći različiti uticaji.

Naš prvi singl govori o ljutnji na život i ljudskoj potrebi da uvek druge vidimo u boljoj poziciji od nas samih. Ovim singlom počinjemo jednu seriju od par spotova koje ćemo objavljivati u narednom periodu, kao najavu za naš debitantski album. On je zamišljen kao konceptualni album koji prati protagonistu kroz razna psihološka stanja i njegovo snalaženje u njima. Takođe, imamo nekoliko zakazanih koncerata s kojima započinjemo promovisanje albuma, a datumi svirki će biti objavljeni uskoro, poručuju članovi benda.

Ceo spot uradio je David Mađar sa kojim se bend sjajno razumeo i koji je vizuelno odlično dočarao pesmu, dok je audio produkciju potpisao Luka Matković iz studija Citadela Sound Production.