Sickter objavili novi singl i spot!

Mladi negotinski bend Sickter objavio je novi singl pod nazivom Ostajem, a koji ujedno prati i spot.

Bend je od svog nastajanja izuzetno aktivan, što kada je u pitanju auditivni studijski i vizuelni materijal, što kada su u pitanju koncertni nastupi. Njihovu energiju i autentičnost prepoznali su i bendovi Stuttgart Online i Artan Lili, te su u više navrata nastupali kao gosti ovim sastavima. Takođe, bend je obišao i skoro sve značajnije festivalske manifestacije koje su održane u Srbiji tokom minulog leta.

Ovo nam je prva objavljena pesma u kojoj je ulogu glavnog vokala preuzeo Nikola, što i u budućnosti možete očekivati od nas. Posle drugog objavljenog singla, posvetili smo se live nastupima i obišli smo veliki deo naše male zemlje. Sada je došlo vreme da se akcenat posveti digitalnom delu postojanja i konačnom objavljivanju albuma. Takođe, ovo nam je prvi spot u čiju smo se realizaciju i sami maksimalno uključili. Ceo koncept i priču osmislio je Filip, dok je režiju preuzeo Marko Paunović. Hteli smo da spotom objasnimo unutrašnju borbu skrhanog čoveka u suočavanju sa egzistencijalnim pitanjima. Ogromnu zahvalnost dugujemo i Lazaru Ivanoviću koji je bio zadužen za celokupnu organizaciju, poručuju članovi benda.

Kao što su i izjavili, za koncept je bio zadužen Filip Paraskević, za snimanje i vizuelni identitet spota Marko Paunović, dok je izvršni producent i organizator bio Lazar Ivanović. Audio produkciju potpisuje Luka Matković iz studija Citadela Sound Production.