Sana Garić objavila novi singl i spot!

U susret EP-ju sa četiri nove pesme, koji će izdavačka kuća Mascom objaviti tokom leta, Sana Garić predstavlja prvi spot i singl za pesmu Deo sebe.

Nakon uspeha prvog albuma Svet za nas, publika željno očekuje Sanine nove pesme. Među kritičarima i fanovima vlada mišljenje da album spada u grupu najboljih elektro, rok i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Video za pesmu Deo sebe prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme Mantra, Nešto u nama i Reč iz filma, ali je predstavljen i digitalnom animacijom koja je ovog puta možda najbolje oslikala muziku kroz snimljeni video materijal.

Sanine karakteristične vokale i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.

Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood Dub, Milorad Ristić – bas, Feđa Tom Franklin – bubanj i Dušan Ristić gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom album. Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.