S.U.S i TDM na evropskoj turneji!

Bendovi S.U.S. i TDM su u periodu od 20. do 30. septembra na turneji po Evropi. Nastupiće u Sloveniji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Holandiji, Češkoj i Mađarskoj. Bend S.U.S. već po ko zna koji put odlazi na turneju po Evropi, dok će TDM praktično već posle prve svirke zasvirati u inostranstvu.

Bend S.U.S. su beogradska turbojugend ekipa, sviraju fuziju punk/rock-a i garažnog rock-a. Specifični su po svojoj mornarskoj uniformi, žestokim live nastupima uz po malo pirotehnike, kao i po tome što je glavni vokal bubnjar. Iza sebe imaju više turneja po Evropi i dva studijska albuma.

TDM je punk/rock sastav iz Beograda. Pesme su im brze, energične, kao ljubav i život, o kojima najčešće pevaju, pa se može reći da zapravo sviraju autentični love core. Objavili su jedan DIY album pod nazivom Ljubav je, trenutno dostupan na kaseti i cd-u a izašao je I video singl za numeru Mi.

Večeras, 23. septembra, sviraju u Frajburgu, 24. septembra u nemačkom gradu Herdeke, 25. septembra u Amsterdamu, 29. septembra u češkom gradu Pardubice i 30. septembra u Budimpešti.