Repetitor novim spotom najavio evropsku turneju!

Beogradska grupa Repetitor objavila je novi spot za pesmu Ekspedicija, koji je snimljen tokom jedne od mnogobrojnih evropskih turneja.

Ovaj tročlani alternativni rok sastav poznat je po tome da svira veliki broj koncerata širom regiona, ali i po Istočnoj i Zapadnoj Evropi, a stigli su čak i do Rusije i Kine. Bilo je i logično da jednu od turneja ovekoveče video spotom.

Kako retko uopšte spavamo kod kuće, hteli smo da zabeležimo taj život na točkovima, kaže gitarista i pevač benda Boris Vlastelica. Spot je sniman pre nekoliko godina kada smo putovali Istočnom Evropom. Kadrovi u Ekspediciji zabeleženi su u Varšavi, Berlinu, Krakovu, Lincu, Beču, ali i u gradićima poput Breclava ili Trenčina koji se nalaze u Češkoj i Slovačkoj. Te turneje koje su dan za danom su vrlo zabavne, ali i izuzetno naporne: malo se spava, dosta putuje, što se i vidi na našim licima u spotu… Od toliko vremena provodenog zajedno uvek se dešava neko novo ludilo i glupiranje koje je naš drug Nikola Hajduković lepo uhvatio, pored same atmosfere na koncertima, priseća se Boris putešestvija na koje su poveli Nikolu i njegovu staru Sony kameru, koja je i dokumentovala sve što može da se vidi u novom spotu.

Kadrove je pažljivo probrala i dinamično izmontirala Mina Nenadović.