Quasarborn novim spotom najavljuje beogradski koncert!

Beogradski metal sastav Quasarborn je objavio spot za numeru Crash Course in Life koja otvara njihov debi album The Odyssey to Room 101.

Ovim spotom, bend poziva fanove i prijatelje na koncertnu promociju albuma koja će se održati u klubu Doma omladine Beograda, u subotu, 10. novembra sa početkom u 20 časova. Gosti na koncertu će biti domaćoj metal publici dobro poznati sastav Alitor, kao i mladi bend Contaminated Mind.

Pesma Crash Course in Life govori o odrastanju mladog, bezbrižnog metalca, ali to može biti i pripadnik bilo koje supkulture, koji pod neočekivanim okolnostima biva ošamaren od strane realnosti i prisiljen da odraste. Odgovornosti i bol odraslog čoveka u savremenom dobu ga naglo pritiskaju i on ne može da se nosi sa time. Oseća distancu između onoga što je do juče bila suština njegovog identiteta i onoga što je danas. Ovo je prvo poglavlje u priči koju ovaj album nosi, tek nakon njega stvari se zaista komplikuju…, poručuje Luka Matković, frontmen i gitarista benda.

Podsetimo, Quasarborn je u septembru obišao Evropu u sklopu svoje The Odyssey to Europe turneje i do sada je već objavio video materijal za singlove Danse MacabreBlood HoneyThe Odyssey to Room 101Château d’If i Escape into Reality.