Poznate predgrupe za nastup The Real McKenzies-a na PRIS Stage-u!

Najavili smo da će kanadski celtic-punk sastav The Real McKenzies nastupiti na PRIS Stage-u u sredu, 29. avgusta, a sada je poznato da će iste večeri, u svojstvu predgrupa, nastupiti Irish Stew of Sindidun, Scordisci i Skadrilla.

Irish Stew of Sindidun je odlično poznat bend domaćoj publici i sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom koja ga prati definitivno predstavlja ozbiljnu podršku Kanađanima. U poslednjem kvartalu prethodne godine izašao je njihov novi studijski album koji nosi naziv City of Grigs, a koji će ovom prilikom još jednom biti promovisan. Više o samom albumu, planovima benda, ali i mnogim drugim zanimljivim temama možete čuti u intervjuu koji smo pre nekoliko meseci realizovali sa frontmenom sastava, Bojanom Petrovićem.

Scordisci su beogradski irish punk bend i predstavlaju jedan od najaktivnijih mladih bendova. Bend je pre nekoliko meseci napustio jedan od poslednjih članova startne postave, pevač Đorđe Rosić. Novi pevač benda je Filip Novović, koji je gostovao na poslednjem beogradskom nastupu benda u Božidarcu, a uz tu promenu došlo je i do dodavanja druge gitare u bend. Scordisci među najveće uzore navode baš The Real McKenzieste će im ovaj nastup sigurno biti jedan od najznačajnijih u dosadašnjoj karijeri.

Skadrilla je ska pank bend iz Beograda koji je nedavno proslavio pola decenije postojanja. Svaki njihov nastup je veoma dobro propraćen, a muzikom koju odašilju sa bine pokreću svakoga ko se nađe u publici. Ovom prilikom će predstaviti njihov autorski rad prošaran obradama domaćih i stranih bendova.

Cena ulaznice do 1. avgusta iznosi 500 dinara, od 1. avgusta do dana koncerta 600 dinara, dok će na ulazu cena biti 800 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete nabaviti i porukom u inbox Facebook stranice portala PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova Scordisci i Skadrilla.

1200