Poznata satnica novosadskog koncerta benda Gužva u 16-ercu!

Najavili smo da će pank rok bend Gužva u 16-ercu iz Osijeka obeležiti jubilej 25 godina postojanja i rada. Tim povodom održaće koncert u Novom Sadu, u petak, 15. februara, u prostoru MKC Petefi Šandor. Gosti na koncertu su novosadski bendovi Neprijatelj prelazi zeku Tu ima zvuka. Sada je poznata i satnica događaja.

Tu ima zvuka će na binu izaći u 21 čas, Neprijatelj prelazi zeku u 21 čas i 50 minuta, dok će Gužva u 16-ercu nastup otpočeti u 22 časa i 45 minuta.

Uzbuđeni smo zbog činjenice da ćemo jubilej proslaviti i u Novom Sadu. Do sada smo jubilarne koncerte održali u Osijeku, Zagrebu i Splitu i svuda je atmosfera bila izvanredna. U Novi Sad rado dolazimo, imamo puno dobrih prijatelja, neke od najboljih koncerata smo baš u vašem gradu održali. Čuli smo da je MKC Petefi Šandor odličan koncertni prostor, te pozivamo publiku da dođe da se zajedno provozamo kroz najveće hitove Gužve, od nastanka benda do danas. Apelujemo na publiku da dođe na vreme, posluša i podrži dva benda koji sviraju ispred nas jer oni to svojim kvalitetom zaslužuju, poručuje Igor Dmitrić, frontmen benda.

Zaključno sa 14. februarom, cena ulaznice iznosi 500 dinara na pretprodajnim mestima GigsTix-a, kao i u Mungos Shop-u. Cena ulaznice na ulazu u koncertni prostor biće 700 dinara.

IMG_6131