Poznata satnica koncerta Brkova u Novom Sadu!

Kao što smo već najavili, u subotu, 20. aprila, u Hali 6 Novosadskog sajma hrvatski bend Brkovi će održati samostalni koncert. Publika će imati ekskluzivnu priliku da pre samog koncerta uživa u pesmama po ličnom izboru pevača grupe, koji će izvesti listu hitova svojih omiljenih izvođača u nadi da će razmrdati publiku i napraviti sjajnu uvertiru pred sam nastup benda.

Satnica koncerta je konačno poznata. U 20 časova otvaraju se vrata hale 6 za posetioce, u 21 čas muziku će puštati Shamso69, a u 22 časa i 30 minuta na scenu izlaze Brkovi. Neće biti kašnjenja programa, te je poželjno da dođete na vreme.

U halu broj 6 posetioci će ulaziti iz Ulice Branka Bajića. Publici koja će doći sopstvenim prevozom preporučeno je da koristi parking koji se nalazi preko puta glavnog ulaza u sajam, između Hajduk Veljkove i Mičurinove.

Ulaznice predviđene za prodaju po promotivnoj ceni su već rasprodate, ali još uvek možete nabaviti ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara. Karte možete i dalje kupiti u centralnoj biletarnici GigsTix-a u Pariskom magazinu, kao i u celoj GigsTix prodajnoj mreži u Srbiji. Broj ulaznica po pretprodajnoj ceni je takođe ograničen i organizatori savetuju da požurite po svoj primerak. Za one koji na koncert dolaze iz udaljenih krajeva, u kojima ne postoji mogućnost kupovine ulaznica u pretprodaji, biće ostavljen izvestan broj karata za kupovinu na ulazu po ceni od 1500 dinara.

Organizatori apeluju da se na koncert dođe na vreme, kako bi se izbegla gužva na ulazu i kako biste obezbedili što bolja mesta u hali.

IMG_4967