Poznata satnica koncerta benda Obscura!

Kao što smo prethodno najavljivali, u subotu, 22. februara, u beogradskom Domu omladine održaće se prava death metal poslastica za sve ljubitelje ovog muzičkog žanra. Naime, u okviru evropske promotivne turneje Diluvium albuma, nemački technical death metalci Obscura posetiće glavni grad Srbije, zajedno sa sastavima Fractal Universe, Thulcandra i God Dethroned.

Jedan od trenutno vodećih sastava gorepomenutog muzičkog žanra je već nekoliko puta nastupao u našoj državi, a poslednji koncert je održao 2016. godine, baš u beogradskom Domu omladine. Tada je bend nastupao zajedno sa legendarnim sastavom Death DTA i domaćim thrash metal snagama, bendom Alitor.

Tačna satnica koncerta je sledeća – vrata će biti otvorena u 19 časova, a prvi bend Fractal Universe nastupa u 20 časova. Thulcandra svira od 20 časova i 45 minuta, a God Dethroned od 21 čas i 35 minuta. Obscura stupa na scenu u 22 časa i 35 minuta.

Karte za koncert 22. februara možete kupiti putem GigStix prodajnih mesta i onlajn prodavnice, kao i Ticketline servisa. Cena karte u pretprodaji iznosi 1800 dinara, dok će cena na dan koncerta biti 2200 dinara.