Poznata satnica festivala Lupercalia Prima!

Najavili smo da će jednodnevni festival black metal zvuka Lupercalia Prima biti održan u subotu, 9. februara, u Domu omladine Beograda, a sada je poznata i satnica ovog festivala.

Od 19 časova i 30 minuta na bini će se naći bend Virtue of the Vicious, zatim će u 20 časova i 30 minuta na binu izaći Void Prayer, pa Terrorhammer u 21 čas i 50 minuta, dok će festival zatvoriti svojevrsni hedlajneri, bend Sammath, nastupom koji će otpočeti u 23 časa.

Karte možete kupiti ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 20 časova u Poletu u Cetinjskoj, kao i subotom od 12 do 14 časova u lokalu Coffee Dream u Krunskoj, po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara. Za grupe od 5 i više ljudi, moguće je zakazati kupoprodaju i drugim danima, kao i za posetioce koji žive van Beograda ili u inostranstvu, putem kontakta na e-mail adresu lupercaliaprima@gmail.com. Neophodno je da u poruci naznačite broj karata i imena posetilaca za potrebe will call. Primićete e-mail u kojem se potvrđuje vaša rezervacija, a karte ćete moći da podignete na ulazu na dan koncerta, pozivajući se na imena navedena u e-mailu. Cena karte će na dan koncerta iznositi 1500 dinara.

IMG_7033