Poznata nova imena Fusion bine EXIT festivala!

Svakog jula, Addiko Fusion bina na EXIT festivalu, u skladu sa svojim dvodecenijskim imenom i konceptom, publici na gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave isporuči pažljiv miks žanrova iz svih delova muzičkog spektra. I ovog leta, od 4. do 7. jula, okupiće na jednom mestu brojna kultna imena, ali i heroje novih generacija, a svoje nastupe već su potvrdili nekadašnja pevačica čuvene grupe Nightwish i metal diva operskog vokala Tarja Turunen, te legendarni britanski ska sastav The Selecter, kao i novosadski pankeri Atheist Rap.

Da na Fusion-u po tradiciji nikad ne manjka rep žanra pobrinuće se uvek britka na mikrofonu Sajsi MC i neprikosnoveni hip-hop trio Bad Copy čiji su nastupi na Fusion-u uvek krcati dokle pogled seže. Svima njima se pridružuje Svemirko, bend specifičnog zvuka koji je trenutno u žiži regionalne pažnje i zvukom neodoljivo podseća na veliki The Cure. Tu su još i mančesterska indie četvorka The K’s, te cela plejada dokazanih regionalnih bendova koju čine Eyesburn, Samostalni referenti, Elvis Jackson, Kal, Sixth JuneMongooz and the Magnet, Abop i Raiven, te novi makedonski dramsko-muzički projekat Crnila Remix. Ipak, posebno mesto u srcu ljubitelja Addiko Fusion bine rezervisano je za maestra panonske šansone Zvonka Bogdana, čiji koncerti na EXIT-u su nešto što bi svako morao nekad da doživi.

Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2990 dinara za parter i 4990 dinara za fan pit, dok je cena gold vip dnevnih ulaznica za 4. jul 12000 dinara. Ulaznice za EXIT možete se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.