Povraćaj novca ili zamena Suffocation ulaznica!

Kao što smo već objavili, koncert sastava Suffocation, koji je trebalo da bude održan 13. avgusta u SKCNS Fabrika, je otkazan. Ukoliko želite povraćaj novca za svoje ulaznice, novac ćete moći da preuzmete od danas, 15. avgusta, na istom mestu na kojem sta ih kupili.

Međutim, organizator ovog koncerta, MH Concerts, je objavio da ukoliko imate isključivo old school štampane ulaznice za Suffocation, možete da ih zamenite za ulaznicu za koncert sastava Immolation i Melechech, na mestu na kojem ste kupili svoju Suffocation ulaznicu. Naglašavamo da ovih ulaznica ima samo 50. Zamena će biti izvršena uz povraćaj ili doplatu razlike u ceni ulaznice.

Kada je u pitanju razlog otkazivanja koncerta sastava Suffocation, bend se izjasnio više od 24 časa nakon što je koncert trebalo da bude održan. Kao razlog otkazivanja koncerta, njihov gitarista, Terrance Hobbs, naveo je da je put koji je trebalo da pređu bio veoma dug, kao i da imaju samo jednog vozača, te da je to bio veliki rizik i da svakako ne bi stigli na vreme. Bend se izvinio srpskoj publici, a kompletnu Terrance-ovu izjavu, možete pogledati ovde. Podsećamo da je objavljivanje datuma koncerta ovog sastava u Srbiji bilo pre tri meseca.

20768072_1609954705682267_7655064712902179560_n