Potvrđena nova imena Festivala srpskog podzemlja!

Kao što je poznato, četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano u novosadskoj Fabrici 16. i 17. marta tekuće godine. Prva imena festivala bila su Replicunts, Nemesis i Jenner, a sada je poznato još šest imena.

Na festival stižu Dead JokerDishumanity, Alitor, Fast As We Go Far, The Valley Dok7.

Dead Joker su legende domaće metal scene i bend koji sa identičnom snagom i energijom kreira i nastupa i dan danas šireći svoj ubitačni death metal duh

Dishumanity su udarna pesnica domaće punk scene. Sirovi, surovi i agresivni pristup punk zvuku ovaj bend svrstava u prave bisere kako domaće, tako i regionalne scene.

Alitor se nakon kraće pauze vraća na scenu. Organizatori se veoma raduju što će se povratak dogoditi baš na predstojećem festivalu.

Fast As We Go Far će još jednom na domaćem terenu protresti sve prisutne svojim energičnim punk rock zvukom i pokazati zašto su jedan od najaktivnijih bendova novosadske punk scene.

The Valley stižu pravo iz Subotice i sa sobom donose čistokrvni hardcore u svojoj najboljoj tradiciji. Na FSPu bend će promovisati svoj novi album Never Give Up.

Dok7 sviraju melodični punk rock sa dosta hardcore uticaja. Na FSP stižu iz svog rodnog Niša da sa svim posetiocima provere da li je punk mrtav ili ne.

Ulaznice su u pretprodaji preko Eventim i GigsTix prodajnih mreža. Cena prvih 100 ulaznica iznosi 400 dinara, 500 dinara će biti cena tokom pretprodaje, dok će na dan festivala za ulaznicu biti potrebno 600 dinara.

IMG_1678-(Copy) (Copy)