Popust na ulaznice za Caro Emerald do Dana zaljubljenih!

Najavili smo da će holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiti 27. februara u Hali sportova, a svi koji žele nekoga za Dan zaljubljenih da obraduju ulaznicama za njen koncert, moći će to da urade uz popust!

Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda.

U martu ove godine izdala je EP Emerald Island, na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exoticom, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom Emerald Island Tour, najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

U periodu od 25. januara do 14. februara, ulaznice za koncert Caro Emerald biće u prodaji po 15% nižim cenama, pa će tako cena karata za parter iznositi 2400 dinara, za tribine 2900 i 3300 dinara i za VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs i www.halasportova.rs.

caroemerald-02