Počinje prodaja ulaznica za EXIT Freedom!

Najbrži fanovi festivala će danas, 12. decembra, tačno u podne, imati jedinstvenu priliku da nabave prve EXIT ulaznice po poklon ceni od 5990 dinara. 

Prve ulaznice za EXIT svake godine budu rasprodate za svega nekoliko sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Prodaja ulaznica u Srbiji počinje u podne na sajtu EXIT festivala, kao i na blagajni GigsTix-a u Pariskom magazinu u Novom Sadu, a na ostalim blagajnama GisTix-a širom Srbije biće dostupne od 13 časova.

Budući da se svake godine na GigsTix blagajni u Pariskom magazinu u Novom Sadu stvori red za kupovinu ulaznica, najvatrenije ljubitelje festivala koji tamo dođu u utorak prepodne, pored poklon cene ulaznica očekuju i dodatni vredni pokloni, ali i druga iznenađenja! Redovi se formiraju već od devet časova, a prodaja kreće u utorak, tačno u podne!

Prvi kupci ulaznica za EXIT festival od 12. decembra, osim do sad najveće uštede, automatski postaju i članovi EXIT Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove EXIT ulaznice po najpovoljnijoj ceni. 

IMG_5828-(Copy)