Partibrejkers, E-Play, Lollobrigida i Obojeni program na 16. Belgrade Beer Festu!

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest, osim najraznovrsnije i najbogatije pivske ponude, za brojne poklonike dobrog zvuka priprema i raznovrstan muzički program koji će biti održan na čak tri bine pivskog grada na Ušću, od 15. do 19 avgusta.

Zvezde prve večeri na Main stage-u biće omiljeni domaći rok sastav Partibrejkers koji na najvećem beogradskom festivalu nastupa posle pet godina. Bend je osnovan 1982. godine, a energičnom rokenrol svirkom i autentičnim nastupom još pri prvom pojavljivanju, pokazali su da su grupa koji će ostaviti neizbrisiv trag na balkanskoj muzičkoj sceni. Posle 36 godina karijere, upornosti, doslednosti, bez ikakvih kalkulacija i podilaženja publici, potpuno iskrene vizije za svoje fanove, sa punim pravom nose nezvaničnu titulu kraljeva srpskog rokenrola.

Drugog dana festivala nastupiće hrvatsko-srpski elektro pop bend Lollobrigida predvođen energičnom Idom Prester koja poručuje: Lollobrigida nastupa retko, za posebne prilike. Jedna takva biće na Belgrade Beer Festu. Prisetićemo se svih starih hitova: Volim te, Ja se resetiram, Kompjuter, Moj dečko je gej… Znojite se s nama uz ludi disco punk beat i pevajte u glas pesme naše i vaše mladosti. Pokidaćemo, Beograde! Imamo još mnogo toga da damo!

Ljubitelji alternativnog benda E–Play moći će da uživaju u njihovom novom materijalu, ali i starim hitovima u subotu, 18. avgusta. Bendu koji iza sebe ima dugu listu samostalnih i festivalskih svirki, ovo će biti četvrti nastup na Beer Festu. Radujemo se što ćemo, posle pet godina, ponovo zasvirati na najvećem beogradskom festivalu. Pored starih hitova izvešćemo i nekoliko novih pesama sa albuma Sloboda koji se nedavno pojavio u prodaji. Jedva čekamo da provedemo zajedno sa publikom jedan divan dan na Beer festu, poručuje još jedna energična rok dama Maja Cvetković.

Treće noći Belgrade Beer Festa na Alternative stage-u, nastupiće novosadski rok bend autentičnog muzičkog izraza Obojeni program.

Osim dobre muzike, najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope, 16. Belgrade Beer Fest, ljubiteljima dobre zabave i ovog leta ponudiće zagarantovan provod tokom pet festivalskih dana uz besplatan ulaz.

IMG_9829-(Copy) (Copy)