Panic! At The Disco najavljuju novi album sa dva singla!

Popularni američki pop rockeri iz Las Vegasa, predvođeni harizmatičnim Brendon Uriem, 22. juna obajviće svoj šesti studijski album Pray For The Wicked. Ovogodišnji početak proleća obeležilo je i pojavljivanje čak dva singla narednog Panic! At The Disco albuma.

Dve godine posle veoma uspešnog albuma Death of a Bachelor, Panic! nastavljaju u sličnom stilu. Muzički crossover između pop, rock, soul i dance muzike će dominirati i na novoj ploči. Dve numere koje i otvaraju Pray For The Wicked album su ujedno i singlovi. Prva (Fuck A) Silver Lining, objavljena u audio formatu, je vesela i energična i pronalazi svoje korene u soul muzici sedamdesetih. Druga Say Amen (Saturday Night), za koju je snimljen i veoma krvav. ali smešan spot, inspirisana gospelom, poredi se sa onim što smo čuli na prethodnoj ploči.

Samo nekoliko dana ranije, Panic! At The Disco su predstavili novog člana, basistkinju Nicole Row. Ona je član benda koji će svirati na koncertima, jer na albumima Brendon Urie, osim pevanja, takođe svira i sve instrumente.