Održana press konferencija povodom predstojećeg Hills Up festivala

U utorak, 4. jula, u 11 časova, u prostorijama Press centra UNS-a, u organizaciji TO Zlatibor, održana je konferencija za novinare povodom predstojeće turističke sezone na Zlatiboru. Osim pedstavljanja novog turističkog sadržaja i programa Zlatiborskog kulturnog leta najavljen je i muzički HillsUp festival.

Na konferenciji su govorili Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor, Bojan Zlatanović iz Amadeus benda, Sofija Pavlović, PR HillsUp festivala, Dejan Lalić iz Orthodox Celtsa i Miloš Georgijević iz benda Mortal Kombat.

PR festivala je napomenula da će i ovogodišnji HillsUp imati dve bine, Main Stage za ljubitelje žive muzike i Shuma Stage, za fanove elektro zvuka. Najavljeno je da će programski deo, osim glavnog, muzičkog, tradicionalno činiti i dnevne sportske aktivnosti. Od predstavnika Orthodox Celtsa obećan je festivalski set strogo brzih pesama, na kojem će se naći i pesme sa poslednjeg albuma Many Mouths Shut!, nakon čega je dodao da se zbog zelenog okruženja zlatiborskih šuma, što je apsolutno njihova prirodna boja, od njih može očekivati samo najbolje.

Nadovezavši se na njegovu priču Gera je ispričao svoje prošlogodišnje utiske s festivala, na kojem se našao kao deo ekipe Radio Beograda. Stavljajući akcenat na samu lokaciju, rekao je: Pored dobre muzike, i ove elektronske i ove, naše, rokenrol, i ovog njihovog irskog panka, a i svega ostalog što možete da čujete pored festivala, posetite Zlatibor zbog onog drugog što on pruža, a to je, pre svega, priroda, zdrav vazduh i dobra klopa.

Informacije o izvođačima ovogodišnjeg Hills Up-možete pročitati ovde.

IMG_5312-(Copy) (Copy)

Informacije o izvođačima ovogodišnjeg Hills Up-možete pročitati ovde.