Objavljeno još imena izvođača Explosive Stagea!

Kako smo već najavili, na ovogodišnjem izdanju Exit festivala, za Explosive Stage predstavljeno je prvih 7 izvođača. U međuvremenu je predstavljen i većinski program na najekstremnijoj bini jednog od najbolji festivala u regionu.

Dakle, osim spomenutih izvođača, koje prevode sastavi Destruction, Discharge i The Black Dahlia Murder, iz organizacija Exit festivala stiglo je još imena izvođača koji će ove godine posetiti Petrovaradinsku tvrđavu.

Zvučna imena, u vidu ovogodišnjih headlinera svakako će biti švajcarski veterani Samael, te ruska pagan folk metal grupa Arkona, koja će na Explosive bini proslaviti 15 godina postojanja i rada. Osim njih, nastupiće i brazilski crossover sastav Ratos De Porao, HC/punk sastavi Angelic Upstairs i First Blood, kao i mnogi drugi.

Takođe, potvrđeni su i nastupi domaćih sastava Void Inn, Deathonation, Sacramental Blood, Superhammer, Decrepancy, Quasarborn, KBO! i mnogih drugih.

Exit festival će se, kao po tradiciji, održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u periodu od 6. do 9. juna. Spisak svih izvođača možete pronaći i na fejsbuk stranici Exit festivala, kao i same Explosive bine.

IMG_9058 (Copy)