Objavljene poslednje informacije pred Nouvelle Vague koncert!

Na neformalnom druženju u bašti Muzeja Jugoslavije, tokom koktela u čast predstojećeg koncerta grupe Nouvelle Vague, zakazanog za subotu, 24. jun, novinarima i okupljenim poštovaocima ovog satstava saopšteno je nekoliko važnih informacija.

Nastupom francuske bossa nova senzacije Nouvelle Vague 24. juna koncertno će otpočeti muzički program pilot projekta Muzeja Jugoslavije nazvan Leto u muzeju. U sklopu te manifestacije Muzej Jugoslavije će predstaviti sve potencijale atrijuma koji se nalazi ispred samog objekta kao najidelanijeg koncertnog prostora tokom predstojećeg leta. Najavljen je nastup eminentnog hrvatskog DJa Davida Blaževića poznatijeg kao DJ Smeđi šećer. Ovaj DJ deluje u sklopu riječke disk džokejske asocijacije Vinil Digeri koji plasiraju i puštaju muziku sa starih vinil izdanja.

Novinarima je predočeno oduševljenje sa kojim Nouvelle Vague dolaze u Beograd najavljujući najlepši koncert u Srbiji do sada. U svom obraćanju beogradskim fanovima Nouvelle Vague sa neskrivenom radošću isčekuju trenutak kada će izaći pred beogradsku publiku i to na tako inspirativnom prostoru kakav je atrijum Muzeja Jugoslavije. Mišljenja su da je upravo taj ambijent jedan od onih o kakvom su oduvek maštali da će svirati. Društvo će im, kao domaća podrška, praviti Irie FM jedan od najtraženijih domaćih sastava u ovom trenutku. Svojom inovativnošću u pristupom klasičnom rege zvuku ovaj sastav globalno promera granice samog žanra.

Obaveštavamo zainteresovane da je karata za koncert grupe Nouvelle Vague po ceni od 1890 dinara ostalo još veoma malo i da ih mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Cena karte na ulazu u koncertni prostor iznosiće 2100 dinara.

Nouvelle