Ničim izazvan novim singlom i spotom najavljuju beogradski i novosadski koncert!

Ničim izazvan zaokružio je treći studijski album koji nosi naziv Aurora singlom Pusti ljubav, koji ujedno prati i spot. Takođe, ovim činom bend najavljuje koncert u beogradskom SubBeernom centru, gde će im gosti biti Detour, kao i koncert u Novom Sadu u MKC Petefi Šandor, gde će ispred njih nastupiti VIS Limunada.

Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina, iskren je Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda i dodaje da sa izlaskom novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

Turneja počinje u Beogradu 9. februara, u SubBeernom centru, a nastavlja se u Novom Sadu 14. februara. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije Double Date. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog saučesnika, a to će ove godine biti zagrebački pop sastav Detour. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja – petog Double Date-a!, dodaje Bojan.

Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju MC Pavaroti u Mostaru pod dirigentskom palicom stalnog producenta benda Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj.