Nemesis specijalne gošće na koncertu benda Bullet for my Valentine!

Popularni velški heavy metal sastav Bullet For My Valentine nastupiće premijerno u Srbiji i to u Domu omladine Beograda, u sredu 3. aprila. U Beograd stižu u okviru aktuelne svetske turneje tokom koje promovišu svoj aktuelni album Gravity objavljen u junu prošle godine za Spinefarm Records.

Bend iza sebe ima šest studijskih albuma, a osnovan je sada već davne 1998. godine. Već sa prvim albumom The Poison bend je skrenuo pažnju na sebe i nastupao kao hedlajner na brojnim festivalima i održao brojne svetske turneje. Novi album benda Bullet For My Valentine pod imenom Gravity je naslednik albuma Venom koji je izašao 2015. godine i prvi studijski rad novog bubnjara koji sa bendom nastupa već dve godine.

Na izričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

Kao specijalni gosti nastupiće beogradski all-girl death metal bend Nemesis. Nemesis za sada iza sebe imaju promo izdanje, a definitivno privode kraju studijski rad na albumu prvencu čiji se izlazak očekuje tokom godine. Bullet for My Valentine je sam odabrao Nemesis kao svoje specijalne gošće na koncertu.

Ulaznice su uveliko prodaji od petka, 1. februara, putem Ticketvision i Gigstix prodajnih mreža. Karte u pretprodaji koštatiju 3000 dinara, dok će na dan koncerta biti 3800 dinara. Broj ulaznica je striktno limitiran na svega 800 primeraka i nakon što kapacitet bude rasprodat istih više neće biti u opticaju, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor.

IMG_8742