My Baby sutra u SKC-u, super-grupa Mooncage otvara koncert!

Najavili smo da će amsterdamska koncertna atrakcija My Baby nastupiti u subotu, 17. novembra, u Studentskom kulturnom centru, a takođe je poznato i da će ovaj koncert otvoriti super-grupa Mooncage.

Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – Mooncage.

Bend, u okruženju okarakterisan kao super-grupa, nastao je 2013. godine, na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Seattle – Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grunge i blues zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju Billy kao vokal i slide gitara, Drazic na gitari, Vox na bas gitari i kao prateći vokal i Sasha za bubnjevima. Bend trenutno radi na produciranju svog prvog albuma koji bi trebalo da se pojavi na proleće 2019. godine, nakon čega sledi promocija istog i period koncertnih aktivnosti.

Ulaz će biti otvoren od 20 časova, Mooncage će na binu izaći u 21 čas, dok će nastup benda My Baby početi u 22 časa.

Cena ulaznice još danas iznosi 1000 dinara, dok će na ulazu u koncertni prostor biti 1200 dinara.

FOTO Nemanja Đorđević
FOTO Nemanja Đorđević