Mr. rabbit objavio spot za Novi dan!

Alternativni hip-hop/fusion bend Mr.Rabbit objavio je spot za pesmu Novi dan, koja se nalazi na njihovom debitantskom albumu, pod nazivom Noćna luka brodova.

U pitanju je live snimak sa koncerta benda u Domu omladine Beograda, na kojem je bend promovisao svoj album Postmoderna komedija, objavljen prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media. Ovom prilikom, bend predstavlja zvanične snimke sa tog koncerta. Kako su naveli, za publiku je spremno šest live snimaka, od kojih su već tri objavljena.

U pesmi Novi dan gostovala je Milica Petronijević, a bend je samu pesmu izveo u nešto drukčijem aranžmanu u odnosu na onaj koji se nalazi na albumu. Za vizualizaciju koncerta su bili zaduženi Aleksandar Stojadinović, Marko Smiljanić i Elena Skulova, a za zvuk Nikola Radivojević i Caspar Wijnberg.

Govoreći o novom spotu, frontmen benda Aleksandar Danilović navodi: Budući da smo, iz privatnih razloga, bili primorani da odustanemo od koncerata i festivala ovog leta, svima koji prate naš rad poklanjamo ovaj set snimaka sa našeg koncerta iz Doma omladine Beograda. Nadam se da će to biti prilika da se svi prisetimo kako je to izgledalo u martu, ali i prilika da oni koji nisu bili to veče u Klubu Doma omladine osete delić atmosfere. Naravno, ovakav vid materijala uvek može da bude dobra prilika da nas čuju i oni koji ranije nisu imali priliku da isprate naš rad. A pogotovo me raduje da sada možemo da predstavimo jednu staru pesmu, sa prvog albuma, ali u jednom potpuno drukčijem aranžmanu.

Do kraja oktobra bend planira da objavi još dva snimka iz Doma omladine Beograda, a nakon toga se bend lagano sprema i za nova ostvarenja.