Mortal Kombat poziva na Antievroviziju u subotu!

Kao što smo već najavili, osmi tradicionalni Antievrovizijski koncert beogradskog benda Mortal kombat biće održan u subotu, 13. maja, u Barutani, na Kalemegdanu, a u organizaciji Route 011. U slučaju jake kiše i vremenskih neprilika, događaj će biti premešten u Magacin Depo.

bendu će se na bini, kao gosti, pridružiti Koalicioni sporazum, Blanquito Cojones, kao i gosti iznenađenja.

Za sve ljubitelje pank/metal zvuka, Mortal Kombat priprema poseban scenski nastup i vizuelni spektakl, a kao specijalitet večeri izvešće himnu svojih tradicionalnih koncerata, pesmu Evrovizija. Nizaće se i hitovi sa prošlogodišnjeg albuma Besprekorna pobeda, poput pesama Devedesete, Moj grad i Da si više mrtva, kao i numere sa prethodnih izdanja.

Pozivamo vas da nam se u subotu pridružite u borbi za pravdu, a Boga mi, i istinu, protiv evrovizijskog demona. Ovu borbu ponovo ćemo pokušati da organizujemo u srcu Beograda, na Kalemegdanu. Branimo čast na istom mestu gde su to činili i naši preci. Eventualno, ukoliko dođe do nevremen, pa zbog toga budemo morali da selimo koncert u zatvoren prostor, pratite nas putem interneta. Dakle, sve što ste želeli da znate o Antievrovizijskom koncertu, a niste smeli da pitate, pitajte internet – poručuju iz benda Mortal Kombat.

Ograničeni broj ulaznica za osmi Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima GigTixa, Eventima, kao i u Felix Shopu. Na dan koncerta, cena ulaznice će biti 800 dinara.