Metalsteel objavio spot za pesmu The End Of The World!

Slovenački heavy metal sastav Metalsteel objavio je video za pesmu pod nazivom The End Of The World, sa novog studijskog albuma Beyond The Stars, objavljenog 9. decembra za izdavačku kuću On Parole Productions.
Metalsteel je heavy metal institucija s vlastitom identitetom, koja kombinuje sirovu agresiju s melodičnim i progresivnim strukturama. Njihov prepoznatljiv metal manifestira se na sedam albuma, uključujući njihovo najnovije, najžešće i najsavremenije izdanje Beyond The Stars, koje je i njihov prvi konceptualni album. U samim tekstovima radi se o vanzemaljskim civilizacijama, koje su se spustile na Zemlju, kako bi se podigla duhovna svijest čovečanstva i pokrenula nova evolucijska faza čoveka.
Beyond The Stars je njihov sedmi album, koji gura granice benda i otvara novo poglavlje u njihovom muzičkom opusu. Svi članovi benda snimali su istovremeno, što je rezultiralo organskim zvukom, koji je dosledno ugrađen u modernu produkciju albuma. Metalsteel kombinuje sirovu agresiju s melodijskim aranžmanima. To čini homogenu mešavinu udarnog metala s progresivnim elementima, kako gitara tako i vokalnih harmonija. Ovaj album kombinuje jednostavnost i tehničku savršenost sa metodom snimanja koja se retko koristi ovih dana, kao i izvrsnom produkcijom.