Marc Collin (Nouvelle Vague) najavljuje fenomenalan koncert u Beogradu!

Od koncerta sastava Nouvelle Vague u Atrijumu Muzeja Jugoslavije deli nas svega četiri dana. Frontmen ovog sastava, Marc Collin, je tokom intervjua sa organizatorima izjavio da u Beogradu očekuje fenomenalan koncert.

Mislim da je koncertni prostor u Beogradu ovog puta fenomenalan. Izbor dobrog koncertnog prostora daje vam snagu da uradite nešto važno u datom trenutku, izjavio je Collin, a o ritualima pre koncerata dodao: Nema nikakvih posebnih rituala, zaista smo kul. Odsvirali smo preko hiljadu koncerata i stekli smo neophodno iskustvo. Popijemo neko pice, čaša ponekad jačeg vina, okružimo se ljubljavlju, družimo se, pričamo to je dovoljno za dobar ambijent.

Collin je izjavio da se, između ostalih, najrađe seća svog prvog koncerta u Srbiji i da su pesme koje publika širom sveta najviše očekuje da čuje hitovi poput Love Will Tear Us Apart, Dance With Me, i To Drunk To Fuck.

Bend Nouvelle Vague jasno prepoznaje svoj uticaj u činjenici da su poslednjih pet godina bossa nova obrade velikih hitova postale sve popularnije, kao i da su pojavili razni bendovi koji se time bave, a Marc Collin je o tome imao da kaže sledeće: Bili smo prvi koji su postavili ovakav koncept, ali i prvi koji su to uradili na svoj, specifičan način. Sa sopstvenim, jedinstvenim aražmanima. To nisu klasične obrade. Ono što radi Nouvelle Vague je mnogo više od toga.

Nouvelle