Liam Gallagher objavio spot!

Liam Gallagher je nedavno objavio tizer za drugi singl sa predstojećeg albuma, a sada je fanove obradovao spotom, na vreme pred večerašnji nastup na glavnoj bini EXIT festivala!

Singl Chinatown najava je solo albuma As You Were koji će Gallagher objaviti 6. oktobra. Video koji prati pesmu prikazuje nekadašnjeg frontmena Oasisa kako šeta londonskim ulicama, a u jednoj od scena stoji pored ogromnog murala posvećenog žrtvama terorističkog napada u Mančesteru.

Liam će večeras biti glavna zvezda na najvećoj bini EXIT festivala. Nakon fenomenalnog nastupa sastava The Killers, on izlazi prvi put pred domaću publiku tačno u ponoć, nakon svečanog otvaranja i tradicionalnog vatrometa. Kako je najavljeno, osim novih pesama, na set listi će se naći i najveći hitovi Oasisa, a čuveni roker je od juče u Srbiji. Naime, on je u Beograd došao u sredu, nešto posle 19 sati. Veče je proveo najvećim delom u svojoj hotelskoj sobi, a kako saznajemo, nekoliko najvernijih fanova je uspelo da se susretne sa njim, on je bio veoma srdačan i čak im je potpisao majice i CD-ove!