Kolja specijalni gost na koncertu Magnifica!

Četiri godine posle prvog koncerta u Beogradu, koji je oduševio publiku, slovenački muzičar Robert Pešut Magnifico, ponovo će pružiti nezaboravan ugođaj beogradskoj publici 15. aprila u Belexpocentru.

Kao specijalni gost na koncertu pojaviće se Nikola Pejaković Kolja, glumac i scenarista filmova Lepa sela lepo gore, Rat uživo, Ledina i hit serije Vratiće se rode, ali i režiser i autor pesmama kao što su Haljinica boje lila i I eto, udade se ti za konja. On ističe da se raduje gostovanju i sa ushićenjem govori o saradnji sa slovenačkim muzičarom: Magnifico je talentovan i dobar čovek. Čast mi je što ću da otpevam i odsviram nekoliko pesama sa njim u Beogradu. Kada je reč o snimanju pesme Divna, u Ljubljani, Robert je moju porodicu i mene ugostio upravo tako – divno. Čitava ekipa oko njega, njegov burazer Šac i saradnici, bili su divni, hvala im još jednom. Sve u svemu – divno. Vidimo se u Belexpocentru!

S obzirom na to da su Magnifico i Dragan Bjelogrlić dugogodišnji saradnici, neki od hitova iz serijala Montevideo već su stekli status evergrina, što se dešava i sa numerom Divna. Pored originalne verzije sa muzičarem Ogijem Radivojevićem, koja se može čuti u odjavnoj špici  Senki nad Balkanom, ostvarenja koje je brzo osvojilo srca publike, kafanska verzija pesme sa Nikolom Pejakovićem zaživela je u samoj seriji, ali i van nje. Kompoziciju prati emotivno izvođenje, melanholična melodija i stihovi koji vode u pravcu sevdaha. Sve zajedno najavljuje koncert pun emocija i dobre muzike koja se ne propušta.

Ulaznice za beogradski koncert Magnifica možete nabaviti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, po ceni od 1190 dinara za parter i 1790 dinara za VIP.