Keni nije mrtav podrška na velikom beogradskom koncertu Čoveka bez sluha!

Kruševački pank trio Keni nije mrtav nastupiće kao predgrupa Čoveku bez sluha na koncertu 14. decembra u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

Keni nije mrtav je oformljen prošlog leta u Kruševcu. Nasuprot stereotipima jednog pank benda, KNM baš i ne obiluje socijalno angažovanim tekstovima koji bi se uvrteli u glavu nekom novopečenom buntovniku koji sebe etiketira verovatno iz pomodarstva. Prostor za probe je sve tesnije nastanjen tekstovima prožetim detaljnim preispitivanjima, ukazivanjem na lične nedostatke i ciljeve, kao i impresijama i emotivnim rasplinućima koja po autoru tekstova zaslužuju mesto na repertoaru. Njihov najveći uspeh do sada jeste osvojeno prvo mesto na Palanačkom Dunav festu.

Keni je odličan pank rok bend koji ne samo da je se dokazao svojim učešćem na RTS-ovom Bunt’takmičenju mladih sastava, već aktivno radi, puno se trudi i strašno puno obećava svojim odnosom prema muzici. Kao i mi, oni nisu beogradski bend, te im je prilika da nastupe pred većim brojim ljudi i vetar u leđa i dobar način sticanja rutine, a najviše podsticaj da ne odustaju kao što je to slučaj kod velikog procenta mladih bendova na domaćoj sceni, kaže frontmen Čoveka bez sluha Miki Radojević.

Ulaznice po ceni od 800 dinara možete nabaviti putem prodajne mreže Eventim.

IMG_3257