Keni nije mrtav objavili prvi singl!

Bend Keni nije mrtav važi za jedan od najmlađih aktivnih pank rok sastava u Srbiji. Jedan je od retkih bendova koji je, umesto singlovima, rešio da intenzivnom koncertnom sezonom otpočne svoju karijeru sa više od pedeset nastupa tokom 2019. godine i upečatljivim startom 2020.

Tokom ove godine bend je upriličio niz sjajno posećenih nastupa u Srbiji i regionu. Upravo je objavio prvi zvanični singl Venecijaneri. Reč je o pesmi koja je koncertni favorit publike tokom prethodnih godinu dana.

Grupa Keni nije mrtav je u fazi kreiranja i usnimavanja debi albuma, a shodno novonastaloj situaciji i kako je njihova koncertna turneja odložena, Keniji su odlučili da izlazak prvog zvaničnog singla pomere za oktobar 2020. godine.

Sticajem okolnosti sačekali smo nešto duže na izlazak prve zvanične pesme. Sa singlom Venecijaneri, uz još par pesama, otpočinjemo pripreme za snimanje debi albuma, izjavili su članovi benda.

Izdavačka kuća Mascom vam predstavlja Venecijanere, prvi singl benda Keni nije mrtav, koji potpisuje producentski tim – Dejan Vučković i snimatelj Goran Antović.