Jeziva scenografija najvećeg maskenbala u Srbiji!

Ove godine na devetom Go2 Halloween maskenbalu, pobednička ekipa nagradnog konkursa za osmišljavanje scenografije sačinjena od četiri studentkinje studentkinje arhitektonskog fakulteta – Ane Raičević, Marije Kresović, Milice Borović, Mirjane Jović  kao i talentovanog slikara Milana Nenežića –  shodno tematici, a to je Božanstvena komedija, pretvoriće klubove Drugstore i Fabrika u pakao, čistilište i raj.

Kako smrtnici moraju proći kroz pakao i čistilište do raja, scenografija je projektovana sa ciljem da ih svetlosnim i video instalacijama vodi kroz atmosferu pakla, put čistilišta do raja odakle opet bivaju proterani i započinju ponovo svoj krug. Ovaj kružni put čine scene čiji deo postaju grešnici, odnosno posetioci maskenbala, vođeni radoznalošću, željom ili strahom, prepuštajući se preplitanju boja svetlosti i tame pakla odnosno raja.

Klub Drugstore biće pretvoren u pakao u kome i iz kojeg će publika  nestajati i imati priliku da iskusi atmosferu kruga kom pripadaju. Pored vizuelnih efekata, kao vrsta prečice biće postavljene stepenice kao stepenice iz pakla Stairway from Hell, a silazak niz njih, odnosno nestanak u čistilište je zapravo izmeštanje iz jedne u drugu svetlosnu, toplotnu i visinsku zonu, zonu Tajnog dvorišta (Secret Garden) i prelazak u rajski vrt u Fabrici.

Takođe, televizijski kanal FOX, imaće nekoliko svojih The Walking Dead igara.

Podsećamo da je još jedan dan ostao da osmislite vaše maske, a listu izvođača na ovom maskenbalu možete pogledati ovde.

Karte će na ulazu biti skuplje, a još uvek ih možete kupiti po ceni od 1000 dinara na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u i Zla Šteku.

14441207_1142415112479053_2378071646884970943_n