Izložba fotografija E-Play objektivno od danas u Parobrodu!

Izložba fotografija E-Play objektivno, koja dokumentuje 20 godina postojanja alternativnog benda E-Play, biće svečano otvorena u petak, 16. novembra, u 13 časova u Ustanovi kulture Parobrod u Beogradu.
Izložba će trajati do 24. novembra, kada će iste večeri od 21 čas E-Play u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda održati koncert kojim proslavlja dve decenije rada i promoviše aktuelni album Sloboda.
Na izložbi će moći da se vidi razvoj E-play-a kroz godine sa sve promenama članova, frizura i gitara. U proteklih 20 godina radili smo sa mnogo talentovanih fotografa koji su znali da uhvate dobar trenutak, tako da je ova izložba više posvećenja njima. Biće oko 30 fotografija raznih fotografa, a među njima će svakako biti i moja omiljena fotografija sa našeg prvog nastupa kada smo bili predgrupa Boyama u SKCu, kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.
Na izložbi će biti postavljene fotografije E-Play-a čiji su autori Nebojša Babić, Aleksandar Zec, Đorđje Popović, Dalibor Stanković, Nemanja Đorđević, Luka Trajković, Mikica Andrejić, Milan Radovanović, Danilo Mataruga, Marko Krunić, Bojana Janjić, Andreja Hamović, Miša Obradović i Slobodan Sarić.
IMG_9614