Ivan Jegdić novi izvođač pod okriljem Mascom-a!

Kantautor Ivan Jegdić novi je izvođač koji će ubuduće svoja izdanja objavljivati pod okriljem Mascom Records-a.

Ivan Jegdić, mladi beogradski autor, svoju muzičku karijeru započinje skromno, dobijajući licencu za nastupe u Knez Mihailovoj ulici i pevajući svoje omiljene numere uz gitaru. Ovaj mladoliki lik iz Kneza je svojim upečatljivim glasom lako osvajao srca prolaznika. Pored opojnog vokala, ono šta je zapravo začelo njegovu malu fan bazu i počelo da je širi izuzetnom brzinom zapravo su njegove pesme. Ivan se muzički ne može definisati kao pop, rok ili trap izvođač.

Eskalacija novokomponovanog trap zvuka – koji je u Srbiji nastrano ukršten sa folkom – biva, sporadično, presečena muzikom osvešćenih mladih autora. Oni u svom stvaralaštvu postavljaju granice koje ne prelaze. Njihov izraz je izuzetno komunikativan, jasan i čist.

Takav je Ivan Jegdić, stidljiv i neposredan. Zbog toga, ali pre svega zbog karakterističnog vokala, njegova muzika postala je prepoznatljiva i veoma tražena.

Ubeđeni smo da će vas glas, temperament, Ivanov senzibilitet i evidentan kvalitet, pridobiti i zauvek vezati za tog momka koji je pokupio najbolje od nove sevdalinke, američkog trap-a, neo soula, pa sve do indi roka i ambijentalne elekotonike, poručuju iz Mascom-a.

ast1 3000x3000 600dpi