IrieFM domaća podrška bendu Nouvelle Vague!

Najavili smo da čuveni francuski bosa-nova sastav Nouvelle Vague, u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj novi album I Could Be Happy, nastupa i u Beogradu u subotu 24. juna, u organizaciji mlade produkcijske kuće Muzička Cool Tura (Muzička Kul Tura), a domaća podrška na koncertu biće beogradski IrieFM.

Reč je o krajnje neuobičajenoj pojavi na srpskoj rokenrol sceni.

Sastav IrieFM pomirio je ukuse i od bazično rege sastava prerastao uregionalni krosover fenomen. Harizmatični frontmen Vukašin Markovićkalio je svoj zanat u mnogim beogradskim bendovima kao trombonista iprateći vokal da bi kroz IrieFM uspeo konačno da artikuliše svojusvestranost i demonstrira apsolutnu autorsku superiornost.

Presudnu ulogu odigrala je pesma Kliziš koja je instant osvojila sve iuspela da još jednom dokaže da za dobru pesmu ne postoje granice. Tutezu ovih dana grupa IrieFM potvrđuje novim singlom i još jednimfantastičnim video spotom za numeru Putevi. Futuristička elektropop saga utemeljena u zvuku osamdesetih prošlog veka i dalje pulsirapritajenim, zamaskiranim, osveženim, osavremenjenim rege zvukom od kogaVukašin i ekipa ne žele da pobegnu već ga jasno pozicioniraju ovde isada – 2017. godine.

Nakon rasprodatog prvog i drugog broja karata po promotivnoj ceni, najavljujemo prodaju karata od 27. maja po redovnoj ceni od 1890 dinara. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a.

IMG_5144 (Copy)