Hornsman Coyote najavio još datuma Sevengreen turneje!

Beogradski reggae muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastavlja sa koncertnom promocijom novog izdanja Sevengreen.

U okviru ove turneje, Kojot će održati dva nastupa u Sloveniji, u klubu Lokal Patriot u Novom Mestu 1. decembra i klubu eMCe u Velenju 2. decembra, jedan koncert u Austriji, 3. decembra, u bečkom S.U.B. Clubu, kao i četiri koncerta u Srbiji. Koncerti u Srbiji biće održani 8. debembra u klubu Feedback u Nišu, 9. decembra u leskovačkom Tesla baru, 10. decembra u Darkwood Clubu u Vranju i 1. januara u Domu omladine Kragujevac.

Hornsman Coyote, legenedarno ime domaće alternativne scene, je ove godine već zabeležio niz klubskih i festivalskih koncerata širom Evrope i Srbije, a kako saznajemo od Kojota i predstojeći period će biti izuzetno radan. Plan je da se u 2018. godini realizuje što je moguće više klubskih i festivalskih turneja, sa akcentom na zapadnu Evropu.

Hornsman je ove godine već realizovao mini turneje po Crnoj Gori, Malti, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a narednog vikenda nastupaju u Novom Mestu, Velenju i Beču.

Da napomenemo, u 2018. godini je planirano objavljivanje prvog studijskog albuma groove rock/metal sastava Remedy, koji predvodi Hornsman Coyote. Album je trenutno u fazi snimanja, a koncertna promocija je planirana za 2018. godinu.

Back To The Roots @ Dom omladine Beograda, novembar 2016.
Back To The Roots @ Dom omladine Beograda, novembar 2016.