Hladno pivo objavilo live album!

Hladno pivo, jedan od najpopularnijih bendova u regionu, tokom ove godine je obeležio 30 godina rada brojnim nastupima u regionu i inostranstvu. Za kraj godine su za svoju vernu publiku pripremili još jedno izdanje koje na najbolji način prenosi atmosferu, ali i neverovatnu energiju koju momci dele sa svojom publikom na koncertima.

Objavljeno je bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje 30 godina-Greatest Hits-Live, na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova. Najnoviji video za pesmu Jednim osmijehom, sa kultnog albuma Šamar, odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su: Samo za taj osjećaj, Nije sve tako sivo, Ezoterija, Pitala si me, Zimmer Frei i Politika.

Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovijetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo, napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vredno rade na novim pesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Najnovije izdanje 30 godina · Greatest Hits · Live možete kupiti u prodavnicama Croatia Records-a, a dostupno je i na Deezer-u, kao i na ostalim digitalnim platformama.

IMG_7192