Harlekin objavio novi singl i spot!

Nekoliko meseci nakon poslednjeg spota, beogradsko-inđijski dark-pop bend Harlekin objavio je novi singl. Mesec je sam plovio obrada je pesme iz novotalasnog filma Crna Marija.

Harlekin je ovim singlom ozvaničio saradnju sa Petrom Rudićem iz bendova Svi na pod, Mravi, Iza kao novim producentom. Pesma je snimana tokom septembra u studiju Destilerija u Beogradu. Kako članovi benda navode, u pitanju je tek prvi od nekoliko singlova koji nas očekuju u narednom periodu.

Mesec smo odabrali za prvi singl jer je u pitanju pesma koja nam je lično svima draga. Bio nam je izazov da pokažemo poštovanje prema originalnoj pesmi, autoru i vremenu u kom je nastala, ali da joj istovremeno damo autentični Harlekin pečat. Osim ove pesme, plan nam je da do proleća objavimo još dva singla. Nakon toga i ceo drugi album, ali o tome ćemo sledećom prilikom – istakla je Jovana Kovačević, pevačica Harlekina.

Kako Mesec i ostale nove pesme zvuče uživo, publika može da proveri 17. novembra u Gornjem Milanovcu i 8. decembra u Jagodini.