Harlekin objavio novi singl i spot!

Nekoliko meseci nakon poslednjeg singla, dark-pop bend Harlekin predstavio je novu pesmu pod nazivom Ljudi su ljudi, a koju ujedno prati spot.

Ovaj singl predstavlja zvanični početak saradnje benda i regionalne izdavačke kuće Menart, sa kojom je Harlekin nedavno potpisao ugovor.

Pesma se bavi predrasudama i podelama, koje su oduvek prisutne među ljudima. Spot prikazuje krug diskriminacije, gde ste u jednom momentu onaj koji nepravedno osuđuje, a u drugom ste žrtva jednako nepravednih predrasuda. Ipak, prikazana je i nada u društvo sa više razumevanja. Snimanje spota u Banjaluci nam je svima predstavljalo uživanje, nadamo se da će se i publici dopasti pesma i spot, rekla je Jovana Kovačević, pevačica benda.

Koncertna promocija singla, sa projekcijom spota, biće održana 16. marta u Muzičkoj kući Metropolis, sa početkom u 20 časova, uz besplatan ulaz. Publika će, osim pesama sa prvog Harlekinovog albuma Tornik, tom prilikom moći da čuje i skoro sve pesme sa drugog studijskog albuma, koji će se u narednih godinu dana pojaviti pod Menart etiketom.

Audio produkciju ponovo potpisuje Petar Rudić, dok je za spot bila zadužena Milica Cvetković, koja je već radila sa Harlekinom na spotovima za pesme Carina i Potreban.

IMG_2706-(Copy) (Copy)