Grešnici objavili novi album i ekranizaciju!

Beogradska grupa Grešnici je objavila je novi album naziva Iz katapulta. Album je takođe propraćen spotom za singl Tvoje oko nebo je.

Zvuk benda je ostao prepoznatljiv, čvrst i energičan crossover, sa karakterističnim i pamtljivim rifovima i veoma angažovanim tekstovima, uz dva ljubavna.

Svoje četvrto izdanje snimili su u studiju Radionica, a za produkciju je zaslužan Filip Verkić. Album je izdat za zemunsku izdavačku kuću RNR Records.

Bend je započeo promotivnu turneju na kojoj će posetiti Niš, Beograd i Novi Sad.

Album je dostupan za preslušavanje na servisima YouTube, Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, iTunes i drugim.

Prethodni tekstDagon objavio prvi singl i spot!
Naredni tekstDrugo izdanje Enter festivala krajem juna u Topčiderskom parku
Zdravo, ja sam Lazar, imam 18 godina i dolazim iz Kačareva, mesta nadomak Pančeva. Učenik sam Elektrotehničke škole Nikola Tesla u Pančevu. Imam mnogo interesovanja, ali većina ih je zasenjena mojom ljubavlju prema muzici. Kao mali svakodnevno sam bio izložen zvucima najvećih rokenrol majstora, što je definitivno uticalo na mene da se i ja posvetim ovoj muzici i fenomenu koji ona izaziva. Čest sam posetilac svirki domaćih i stranih bendova i verovatno ste imali prilike da me vidite kako se ovako nizak guram u prvim redovima ili konsantno trčim sa jedne bine na drugu na nekom većem festivalu. U slobodno vreme volim da sviram bas gitaru, izlazim sa društvom i gledam filmove. Vremenom mi se pojavila želja da pomognem domaćoj sceni i ljudima predstavim moje mišljenje i stavove o muzici, a PRIS portal, čiji rad pratim od samog početka, pružio mi je savršenu priliku za to. Smatram da je ovo odličan kolektiv i dobra ekipa ljudi, kao i da sam rad portala pruža mnoge odlične prilike novinarima i izvođačima čije će se priče naći na našim stranicama. Nadam se da ću doprineti radu PRIS-a i širenju rokenrola u našem društvu. Dokle god ima ljudi koji žive tu muziku i zalažu se za nju, rokenrol neće umreti.