Galija u novom spotu otplovila do Los Anđelesa!

Grupa Galija je sa novog albuma U raju iznad oblaka, kog će koncertno promovisati već 9. novembra u Sava centru, kao i 16. novembra u Hali Čair u Nišu, objavila spot za pesmu Nešto me goni snimljen u Los Anđelesu.

Nakon sjajnog spota za pesmu U raju iznad oblaka sa Islanda, Galija nastavlja odličnu saradnju sa autorom Dragoslavom Ulićem koji je sada sarađivao na snimanju spota Nešto me goni na lokacijama Santa Monica, Downtown i Malibu. Glavnu ulogu u spotu tumači neverovatna Vera Mešterović, model i prva miss Makedonije za Miss Sveta 1996. godine.

Nenad Milosavljević, čuveni frontmen grupe Galija, objašnjava da je u biti prirode bilo da iskoristi Dragov talenat da snimi još jedan vizuelno vrhunski spot dok boravi u Los Anđelesu. Dodaje da je ovaj spot dobrodošao u najezdi današnjih primitivnih i eksplicitnih spotova kada je u pitanju žensko telo, nije želeo da izgleda prosto i banalno, a zahvaljujući Veri i Dagu, oni ga pokazuju kao nešto prirodno i veličanstveno.

Galija će na koncertu u Beogradu 9. novembra i 16. novembra u Nišu, premijerno izvesti nekolicinu pesama sa novog albuma U raju iznad oblaka, uz stare hitove, naravno!