Fotograf PRIS portala Nikola Đorđević večeras otvara onlajn izložbu!

Jedan od najduže prisutnih autora na našem portalu, Nikola Đorđević, otvoriće večeras, 10. aprila, onlajn izložbu koja nosi naziv Tri pesme, bez blica, a koja će javnosti biti dostupna do 24. aprila.

 

Nikola je do sada publikovao 87 galerija i jedan izveštaj, a ispred njegovog seta objektiva našli su se najraznovrsniji autori.

 

Tri pesme, bez blica! – su poslednje četiri reči koje kao koncertni fotograf čuješ neposredno pred ulazak u ograđeni prostor između bine i publike. Magija počinje. Zvezda večeri izlazi na binu, refektori je zaslepljuju dok pozdravlja oduševljenu publiku. Neprimetan, beležiš emocije, ekspresije i atmosferu celokupnog događaja. Treća pesma se završava. Ostaje da se nadaš da si sve uradio kako treba, poručuje autor i dodaje: Ovom izložbom želim da prikažem selekciju od 33 pažljivo birane koncertne fotografije od panka do klasične muzike, kao i svega između. Fotografije su publikovane putem internet portala PRIS u koncertnim prostorima širom Beograda između 2017. i 2020. godine, zaključuje Nikola.

 

Veliko je zadovoljstvo kada nečije delovanje putem portala dođe od izvesnog stadijuma i inspiriše autore da svoje radove predstave na neki novi način. Nikola daje ogroman doprinos u radu portala, što u okvirima u kojima je to predviđeno, što iza zavese. Kao neko ko je pogledao baš svaku fotografiju koja je objavljena na portalu, jedva čekam da saznam kakav je njegov odabir u moru uspešnih radova, poručuje Jovan Mihajlović, osnivač i glavni i odgovorni urednik portala PRIS.

 

Otvaranje izložbe je u 20 časova na Facebook događaju.