Eyesburn objavio novu verziju War Control-a i spot!

Beogradski bend Eyesburn uoči povratničkog koncerta koji će biti održan u okviru Kontakt konferencije u Hali sportova objavio je novu verziju numere War Control, koju ujedno prati i spot.

Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a, iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova Ranko Žeravica.

Svoje nestrpljenje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu War Control sa albuma Fool control.

Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot – prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina… a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. War Control nam je i dalje i te kako potreban, objašnjava Eyesburn zašto su odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.